WORKSHOP „F&B KORONA-MANAŽMENT“

Pre koho je workshop určený?

Pre kuchárov, čašníkov, Food & Beverage manažérov,  šéfkuchárov, vedúcich
prevádzok, hotelových manažérov a kohokoľvek, kto sa chce vzdelávať.

Téma kurzu

Práca s dátami: Ako a kde získavať aktuálne informácie?
Zamestnanci: Legislatíva a pracovné úväzky počas trvania korona obmedzení.
Stav pracovného trhu: Máme dostatok kvalifikovaných ľudí?
Ako na nábor po lockodowne a práca s novými kolegami.
Hostia: Aké nákupné správanie hostí očakávať a ako sa zmenilo ?
Operatíva a zmeny spojené s protiepidemickým režimom a opatreniami.
Čo znamená bezpečný podnik?
Skladové hospodárstvo: Ako nestrácať počas zlých časov, kde nemusíme?
Ako zostaviť jedálny a nápojový lístok po lockdowne?
Najčastejšie chyby počas krízového riadenia a ako využívať čas bez hostí.

Lektor

Maroš Vajda

Kedy a kde

Rozsah kurzu: 1 deň (8 hod)
Cena kurzu: 169€
Miesto konania: upresní sa

Termíny: upresní sa

Bonus

V prípade záujmu možnosť organizovanej exkurzie hotelov v Bratislave.

V cene kurzu sú zahrnuté prezentácie, 2 x občerstvenie a obed. Nie som platcom DPH.

X