Pozývame vás na 7. Otvorený deň Akadémie hoteliera, kde budete mať možnosť stretnúť mnohých inšpiratívnych ľudí, kolegov z praxe a načerpať nové nápady a energiu pre svoju prácu.
Termín: 21. marca 2019, 9:00 – 17:00
Miesto: Aston Business Hotel***, Bajkalská 22, Bratislava
Cena: Klienti Akadémie hoteliera / 39€ (cena zahŕňa coffee break a obed, nie som platcom DPH)
Ostatní účastníci: 50€ (cena zahŕňa coffee break a obed, nie som platcom DPH)
Program:
8:30 – 9:00
Prezentácia účastníkov
9:00 – 9:15
Privítanie
Iveta Pupišová
9:15 – 9:30
Predstavenie modulov Akadémie hoteliera:
- Hotelový a reštauračný manažment-Akreditovaný ministerstvom školstva SR
- Moduly :Ako sa stať partnerom hosťa
- Ako sa stať dobrým manažérom v hotelierstve
- Ako uplatniť leadership
Iveta Pupišová
9:30 – 9:45
Gastromanažment
Tomáš Repáš
9:45 – 10:00
Online marketing pre hotely a reštaurácie
Jana Rutrich Zamboriová, pro HOSPITALITY, s.r.o.
10:00 – 10:15
Revenue manažment
Alenka McMahon , HOTEL REVENUE SERVICES, London
Pozvanie na kávu, Ivana Mišutková Caffé ORO
10:30-11:00 COFFE BREAK
11:00-11:20
Marketing v priebehu pobytu alebo ako zvýšiť revenue hosťa
Pavlína Zychová, MyStay
11:20-11:40
Mäso v slovenskej kuchyni
Ľubomír Herko, Culinary Club
11:40-12:00
Ako dobrou fotografiou zvýšiť profit Reštaurácie
Dušan Křístek , profesionálny fotograf
Transgourmet pozvanie na obed
12:30 – 13:30 OBED
13:30-14:00
Digitálne trendy v hotelierstve
Samuel Švolík a Pavol Lelák, ecake
14:00-14:20
Vyhovuje vám váš hotelový systém? Automatizujete procesy? Predávate naozaj priamo?
Miroslav Knižka HORECA GROUP
14:20-14:40
Nepodceňujte detského klienta
Petra Ďurčeková, GROUPE GM
14:40-15:00 COFFEBREAK
15:00-15:20
Milan Zimnýkoval a jeho „Šuhajíci pri panvici“
15:20-16:00
Ako neprísť o rozum s deťmi v Reštaurácii
Henrieta Kundrátová , Kuchárka, matka a Ambasádorka FRD Slovakia
[button size=“large“ href=“http://ivetapupisova.sk/akademia-hoteliera/registracia-na-otvoreny-den/“ bg_color=“#c1747e“ text_color=“#ffffff“]REGISTROVAŤ SA[/button]